Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 07:56

2ος Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός – Πεζογραφία «Παύλος Αυθίνος»

Written by
1584
2ος Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός – Πεζογραφία «Παύλος Αυθίνος»

 2ος Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός – Πεζογραφία

«Παύλος Αυθίνος»

Το Εργαστήρι Λογοτεχνίας, Θεάτρου και Εικαστικών Πόρτο Ράφτη προκηρύσσει τον 2ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό στηρίζοντας τον θαυμαστό κόσμο της συγγραφής και προτρέποντας μικρούς και μεγάλους να εκμεταλλευτούν δημιουργικά τον χρόνο τους και να μας ταξιδέψουν στον κόσμο των λέξεων και της φαντασίας. 

Θέμα διαγωνισμού: Ελεύθερο 

Κατηγορίες Διαγωνισμού

1) Παραμύθι για παιδιά Δημοτικού.

2) Διήγημα Φαντασίας για παιδιά Γυμνασίου.

3) Διήγημα Φαντασίας για παιδιά Λυκείου. 

4) Διήγημα Φαντασίας ενηλίκων έως 31 ετών

5) Διήγημα Φαντασίας ενηλίκων άνω των 31 ετών

Υποβολή συμμετοχής - Όροι διαγωνισμού.

Τα έργα που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα. Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά κι ενήλικες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που γράφουν στην ελληνική γλώσσα, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Τα παιδιά που φοιτούν στο Εργαστήρι Λογοτεχνίας, Θεάτρου και Εικαστικών δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Το κάθε έργο θα πρέπει να είναι δημιούργημα ενός και μόνο συγγραφέα.

Τα παραμύθια θα πρέπει έχουν έκταση μέχρι 800 λέξεις. Τα διηγήματα φαντασίας θα πρέπει να έχουν έκταση μέχρι 2000 λέξεις.

Τα έργα που θα υποβληθούν πρέπει να είναι αδημοσίευτα. Η βράβευση σε άλλο λογοτεχνικό διαγωνισμό νοείται ως δημοσίευση.

Ο διαγωνισμός άνοιξε και θα διαρκέσει έως και τις 15 Ιουνίου. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής τα διηγήματα δε θα γίνονται δεκτά.

Τα διηγήματα θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο email: Για τον 2ο διαγωνισμό Πεζογραφίας και την κατηγορία.

Στο σώμα του email θα αποστέλλονται τα κείμενα δακτυλογραφημένα σε αρχείο word με τίτλο διηγήματος, ψευδώνυμο μίας λέξεως και κατηγορία και δεν πρέπει να έχουν οποιοδήποτε σημάδι, χρώμα, εικόνα κλπ.

Επίσης θα υπάρχει και ένα δεύτερο αρχείο στο οποίο μέσα θα αναγράφονται τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ψευδώνυμο, τίτλος διηγήματος, κατηγορία που ανήκετε, τηλέφωνο επικοινωνίας, email επικοινωνίας) καθώς και ένα κείμενο από τον γονέα που θα αναγράφει ότι επιτρέπει τη συμμετοχή του παιδιού του στον διαγωνισμό(στις κατηγορίες κάτω των 18 ετών). 

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως το τέλος Ιουλίου 2021, δεν επιδέχονται αμφισβήτηση και είναι οριστικά.

Η μη συμμόρφωση με τα παραπάνω, συνεπάγεται αυτόματα αποκλεισμό από τη διαδικασία.

Η υποβολή συμμετοχής συνεπάγεται την αποδοχή των όρων του Διαγωνισμού.

Θα απονεμηθούν 3 Βραβεία, 3 Έπαινοι και 3 Τιμητικές Διακρίσεις σε κάθε κατηγορία, εφόσον τα γραπτά ανταποκρίνονται στο λογοτεχνικό ύφος του κάθε είδους.

Τα email των διαγωνιζόμενων που δε θα διακριθούν, θα διαγραφούν οριστικά σύμφωνα με τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

Τα μέλη της επιτροπής που θα βαθμολογήσουν τα γραπτά θα ανακοινωθούν με τα αποτελέσματα. 

Ο διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στον Παύλο Αυθίνο, έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο, που υπήρξε στήριγμα και οδηγός για πολλούς συνανθρώπους του.

Καλή επιτυχία! 

Περισσότερες πληροφορίες στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 1584 times

Latest from Super User