Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 09:51

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2022

Written by
785
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2022

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022

Ο Δήμος Αγρινίου με την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου, προκηρύσσει τον Διαγωνισμό Θεατρικού Μονολόγου για το έτος 2022.

Η κρίση των έργων θα γίνει από κριτική επιτροπή που ορίζεται από τον Δήμο Αγρινίου και αποτελείται από διακεκριμένους λογοτέχνες και θεατρολόγους. Για λόγους διασφάλισης της αντικειμενικότητας του διαγωνισμού, τα μέλη της επιτροπής θα ανακοινωθούν, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου καθώς και σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Θα απονεμηθούν τρία (3) βραβεία και τρεις (3) έπαινοι.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, τον Ιανουάριο του 2023.

Όροι του διαγωνισμού

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν ενήλικες, άνω των 18 ετών, που γράφουν στην Ελληνική γλώσσα και διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με ένα έργο τους, αδημοσίευτο σε βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες ή διαδίκτυο.

Το έργο πρέπει απαραιτήτως να είναι γραμμένο στην Ελληνική γλώσσα και να μην υπερβαίνει τις 2000 λέξεις, περίπου 6 δακτυλογραφημένες σελίδες A4 σε γραμματοσειρά Arial 12 στιγμών με μονό διάστιχο.

Κάθε έργο θα πρέπει να αποσταλεί σε πέντε (5) δακτυλογραφημένα αντίτυπα με το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου στο επάνω δεξί μέρος της σελίδας.

Οι διαγωνιζόμενοι θα εσωκλείσουν σε έναν μεγάλο φάκελο τα 5 αντίτυπα μαζί με έναν μικρότερο κλειστό φάκελο με γραμμένο απ’ έξω μόνο το ψευδώνυμο τους και μέσα θα υπάρχουν τα προσωπικά τους στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ταχ. κώδικας, τηλέφωνο (σταθερό και κινητό), e-mail, ο τίτλος του έργου και το ψευδώνυμο τους.

Τα έργα πρέπει να σταλούν ταχυδρομικά, με απλή επιστολή και όχι συστημένη στη διεύθυνση:

Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου

Τέρμα Παπαστράτου

ΤΚ 30133

Αγρίνιο

με την ένδειξη: για τον διαγωνισμό θεατρικού μονολόγου

Στη θέση του αποστολέα να σημειωθεί μόνο το ψευδώνυμο.

Οποιεσδήποτε ενδείξεις στον εξωτερικό φάκελο ή στα κείμενα ή στον εσωτερικό φάκελο που αποκαλύπτουν την ταυτότητα του συγγραφέα συνεπάγονται τον αποκλεισμό από τον διαγωνισμό.

Η αποστολή των έργων θα πραγματοποιηθεί από την 6η Ιουνίου 2022 ως την 9η Σεπτεμβρίου 2022, η οποία αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου. Κάθε συμμετοχή που θα σταλεί εκτός του συγκεκριμένου χρονικού ορίου, θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα γίνεται δεκτή.

Ο Αντιδήμαρχος

Καραμητσόπουλος Γεώργιος

Read 785 times

Latest from apostaktirio team