Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 12:05

3ος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός του Ε.Π.Ο.Κ.

Written by
1045
3ος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός του Ε.Π.Ο.Κ.

3ος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός του Ε.Π.Ο.Κ.

Με τον Ε.Π.Ο.Κ. κάθε διήγημα ή παραμύθι είναι Χριστούγεννα" για τρίτη συνεχή χρονιά! 

Ο Ε.Π.Ο.Κ. προκηρύσσει  τον 3ο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό του, "Με τον Ε.Π.Ο.Κ. κάθε διήγημα ή παραμύθι  είναι Χριστούγεννα" ο οποίος λήγει την 15η Νοεμβρίου 2022, ώστε να έχει ολοκληρωθεί και εκδοθεί ο τρίτος τόμος της χριστουγεννιάτικης ανθολογίας πριν τα Χριστούγεννα. 

Ο εν λόγω διαγωνισμός απευθύνεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε μαθητές από όλες τις ηλικίες! 

Φέτος περισσότερο από ποτέ ο ΕΠΟΚ σας καλεί να σκεπάσετε με τη μελάνη σας τον ήχο τον πολυβόλων και τις εκρήξεις από τις βόμβες ώστε στα αυτιά των μικρών παιδιών να φτάσουν μόνο μηνύματα αγάπης, αδελφοσύνης, και αλληλεγγύης. Σας καλούμε να γεμίσουμε τον κόσμο με παραμύθια που μιλούν για την ελπίδα, για τη γέννηση του θεανθρώπου και για το καλό στην καρδιά των ανθρώπων. Όλοι μαζί δίνουμε μια γροθιά στην άσχημη όψη της πραγματικότητας και γλυκαίνουμε τα όνειρα των μικρών παιδιών. 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, παρακαλούμε το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι και το Χριστουγεννιάτικο Διήγημα να μην υπερβαίνουν τις τέσσερις σελίδες Α4 δακτυλογραφημένες με γραμματοσειρά Arial 12. Φυσικά τα θέματά σας θα πρέπει να είναι χριστουγεννιάτικα. 

Έχετε δικαίωμα να λάβετε μέρος είτε στο Παραμύθι είτε στο Διήγημα είτε και στα δύο, ενώ μπορούν να αποσταλούν και Παραμύθια ή Διηγήματα παλαιότερων χρόνων τα οποία δεν είναι βραβευμένα. 

Μαζί με τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να υπάρχει σε ξεχωριστό αρχείο (word ή pdf μόνο) το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το email του συμμετέχοντα. Δεν γίνονται δεκτά χειρόγραφα. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριλάβουμε το έργο σας για αξιολόγηση είναι να έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημερώσεων (newsletter) του συλλόγου μας πατώντας ΕΔΩ αν δεν το έχετε κάνει ήδη έτσι ώστε να διευκολύνετε την επικοινωνία μας μαζί σας. Σε περίπτωση μαθητικής συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό που η υποβολή γίνει από τον καθηγητή του μαθητή, παρακαλούμε όπως η εγγραφή γίνει τόσο με το email του καθηγητή όσο και με το email του μαθητή εάν υπάρχει. 

Η κριτική επιτροπή θα ανακοινωθεί μαζί με τα αποτελέσματα. 

Μπορείτε να στέλνετε τα έργα σας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός της προθεσμίας.

 

Read 1045 times

Latest from apostaktirio team