Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 08:28

PARA LIA – single “C’est La Vie” από το επερχόμενο άλμπουμ “In Clash With The Zeitgeist”

Written by
366
PARA LIA – single “C’est La Vie” από το επερχόμενο άλμπουμ “In Clash With The Zeitgeist”

PARA LIA – single "C'est La Vie" από το επερχόμενο άλμπουμ "In Clash With The Zeitgeist"

"C'est La Vie"

(Δείτε το official music video εδώ)

https://www.youtube.com/watch?v=VkFyhjcNHEc

Ενόψει της κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ "In Clash With The Zeitgeist", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου μέσω της βερολινέζικης δισκογραφικής εταιρείας About Us Records, οι Γερμανοί indie rockers Para Lia παρουσιάζουν το νέο τους single "C'est La Vie" και παραδίδουν μαθήματα PSYCHALOVIC SONIC ENERGETIC GARAGE ROCK.

Οι Para Lia δισκογραφικά είναι ο πολυοργανίστας René Methner και η τραγουδίστρια Cindy Methner. «Το garage rock των μέσων της δεκαετίας του '60, που το λατρεύω, ήταν η έμπνευση για τη σύνθεση αυτού του γρήγορου κομματιού. Το τραγούδι έχει την απλότητα στη δομή που χρειάζεται ένα garage rock τραγούδι και στίχους που μεταφέρουν επίσης ένα απλό μήνυμα: Psychalovic με μια επιπλέον δόση ενέργειας!», λέει ο René Methner.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δει κανείς και στα ψυχεδελικά χρώματα και το '60s attitude του βίντεο του τραγουδιού. René: « Ήθελα να κάνω ένα βίντεο που να παραπέμπει στη δεκαετία του '60. Και έτσι με φόντο τα εκθαμβωτικά χρώματα και την ψυχεδελική ατμόσφαιρα (η βάση είναι ένα βίντεο που γυρίστηκε κάτω από τον ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο) οι μαύρες σιλουέτες μας παίζουν στο βίντεο».

Επίσης, το βίντεο δείχνει την Μεταμόρφωση που συντελείται αυτήν τη στιγμή στον κόσμο των Para Lia: την εξέλιξη δηλαδή της μπάντας από ντουέτο σε 6-μελές σχήμα. Είναι η πρώτη φορά που και οι 6 μουσικοί του συγκροτήματος εμφανίζονται μαζί σε ένα βίντεο .

Credits:

Στίχοι/μουσική: René Methner, ηχογράφηση/παραγωγή: Para Lia, μίξη: Para Lia και Thommy Hein, μάστερινγκ: Thommy Hein στα The Thommy Hein Tonstudios, Βερολίνο.

Έργο εξωφύλλου: Γεωργία Μοσχογιάννη

P&C 2023 PARA LIA ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ABOUT US RECORDS GMBH

'IN CLASH WITH THE ZEITGEIST' - ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ - 25.08.2023

PSYCHALOVIC SONIC SONGS FOR LOVERS AND SURVIVORS

paralia.lnk.to/Clash

Το τραγούδι είναι στην διάθεση σας για μετάδοση.

 

 

 

 

Read 366 times

Latest from Super User