Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 12:24

Η ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ

Written by
158
Η ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ

Ελληνικά Θεατρικά Κείμενα

Θεατρική τριλογία

- Τρύπιο βαρέλι

- Μη πυροβολείς τα σπουργίτια

- Δολοφονία

του Θεοδόση Πελεγρίνη

empros pelegrinis.jpg

Τα έργα Τρύπιο βαρέλι, Μην πυροβολείς τα σπουργίτια και Δολοφονία, τα οποία συγκροτούν τη θεατρική τριλογία, που περιλαμβάνεται στο βιβλίο αυτό, το πρώτο της σειράς Ελληνικά Θεατρικά Κείμενα των εκδόσεων Άπαρσις, χαρακτηρίζονται από έντονη εσωτερική δράση, όπου κυριαρχούν η πλήξη, η ματαιότητα και το αδιέξοδο της ζωής. Πρωταγωνιστές της θεατρικής αυτής τριλογίας είναι ο Λάκης και ο Μάκης, των οποίων η ταυτότητα και η μεταξύ τους σχέση παραμένουν επιμελώς άδηλες έτσι ώστε, όπως σημειώνει ο συγγραφέας, «να κυκλοφορούν αδέσμευτοι μπροστά μας προκαλώντας μας με τις επινοήσεις των, τη δράση τους και τα παθήματά τους».

Ο Θεοδόσης Ν. Πελεγρίνης, Καθηγητής της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, του οποίου διετέλεσε Πρύτανης, είναι συγγραφέας φιλοσοφικού και δοκιμιακού περιεχομένου βιβλίων, λεξικογράφος, διηγηματογράφος, μυθιστοριογράφος και έχει παρουσιάσει από την Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση και από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας σειρές εκπομπών πολιτιστικού χαρακτήρα. Ασχολείται με το θέατρο ως ηθοποιός και ως συγγραφέας έργων που ανέβηκαν σε σκηνές εντός και εκτός της Ελλάδας.

Τιμή 10 ευρώ

Σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία

Απευθείας από τις εκδόσεις Άπαρσις

τ.2155155600| Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

και στη φόρμα επικοινωνίας

http://www.aparsis.gr/contactus

 

 

 

Read 158 times

Latest from Super User