Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 09:14

Μόλις κυκλοφόρησε το νεανικό μυθιστόρημα "Ο Κόσμος των Εποχών" της Μαρίας Γιαννάκη από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο

Written by
469
Μόλις κυκλοφόρησε το νεανικό μυθιστόρημα  "Ο Κόσμος των Εποχών" της Μαρίας Γιαννάκη από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο

Μόλις κυκλοφόρησε το νεανικό μυθιστόρημα  "Ο Κόσμος των Εποχών" της Μαρίας Γιαννάκη από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο

''Ο Κόσμος των Εποχών''
Είδος: Νεανικό Μυθιστόρημα
Συγγραφέας: Μαρία Γιαννάκη
Εκδόσεις Αποστακτήριο
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ακριτίδης
Επιμέλεια: Παπακώστα Ελένη
Σελίδες: 180
ISBN: 978-618-5625-43-6
Μαλακό εξώφυλλο
Μέγεθος: 14 Χ 21
Έτος Έκδοσης: 2023
Τιμή: 12 ευρώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Στον Κόσμο των Εποχών βρίσκεται το Χρυσόδετο Βιβλίο της Φύσης που υποδεικνύει τα χαρακτηριστικά κάθε εποχής. Εκεί, κατοικεί η Βασίλισσα Βάγια με τη δίδυμη αδερφή της Μοιριάνα, ο Σοφός Γέροντας με τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες των εποχών αλλά και τα ξωτικά. Από αυτό το βασίλειο ρυθμίζεται η εναλλαγή των εποχών που έχουν αντίκτυπο και στον Κόσμο των Ανθρώπων. Τα προβλήματα αρχίζουν, όταν η Μοιριάνα μαζί με τα Πόλιγκς, τα πλάσματα που την ακολουθούν πιστά, θα βάλει ως στόχο να κατακτήσει τον Κόσμο των Εποχών, ώστε να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες. Όμως με αυτόν τον τρόπο θα θέσει σε κίνδυνο την ισορροπία της φύσης, των εποχών, αλλά και του Κόσμου των Ανθρώπων.

Θα καταφέρουν οι κάτοικοι του Κόσμου των Εποχών να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της Μοιριάνας; Θα επικρατήσει η αυτοσυγκράτηση και η ηρεμία ή ο Κόσμος τους θα βυθιστεί στο αιώνιο σκοτάδι;

Αυτό το βιβλίο αναφέρεται στη φιλία, στον αλτρουισμό αλλά και στα πάθη που ελλοχεύουν ορισμένες φορές στις ψυχές των ανθρώπων, τα οποία μπορεί να τους οδηγούν σε ολέθρια λάθη. Ωστόσο, μία μόνο σπίθα αγάπης είναι πάντα αρκετή για να επαναφέρει τα πράγματα στη φυσιολογική τους ροή και να σβήσει όλα τα κακώς κείμενα.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα…

Η Μαρία Γιαννάκη γεννήθηκε το 1978. Μεγάλωσε και κατοικεί στην Παιανία. Πραγματοποίησε σπουδές στον τομέα της ναυτιλίας στην Αγγλία και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο ναυτικό δίκαιο. Σήμερα διδάσκει ναυτιλιακά στο Ινστιτούτο Διεθνών Ναυτιλιακών Μελετών. Ασχολείται με τη συγγραφή κυρίως παιδικών βιβλίων. Έχει εκδοθεί το βιβλίο της «Νεφέλη Ταξίδι στην Γη», ενώ τα έργα της «Ζούζου η μελισσούλα», «Ιστιοσανίδα για Πάντα» και «Σκοτεινά μυστικά», περιλαμβάνονται σε συλλογικές εκδόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.apostaktirio-books.gr/product/ο-κόσμος-των-εποχών/

 

 

 

Read 469 times

Latest from apostaktirio team