Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 22:44

Η Ζωή Τηγανούρια πραγματοποίησε συναυλία για τα ΑΜΕΑ στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου

Written by
1011
Η Ζωή Τηγανούρια πραγματοποίησε συναυλία για τα ΑΜΕΑ στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου

Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε μία συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τη γνωστή μουσικοσυνθέτη & σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, στο Αμφιθέατρο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου, χαρίζοντας αφιλοκερδώς μοναδικές στιγμές χαράς και αγάπης. 

Το θερμό κοινό αγκάλιασε την ευαισθησία της Ζωής Τηγανούρια κι έγινε ένα με τη μουσική της, σ' ένα κατάμεστο αμφιθέατρο όπου οι παραβρισκόμενοι -τουλάχιστον 200 μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους- απήλαυσαν τη μουσική, την αγάπη και το πάθος της Ζωής Τηγανούρια και των συνεργατών της. Τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους σε μια "prive" συναυλία, όπου ερμήνευσαν μοναδικά η εκπληκτική Πολυτίμη και συμμετείχαν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Στέλιος Γενεράλης στα κρουστά, Γιάννης Ταυλάς στη κιθάρα και Στέφανος Χατζηαναγνώστου στο φλάουτο. 

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ (Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης) Αγίου Δημητρίου είναι το μεγαλύτερο Ειδικό Δημόσιο Σχολείο, με μαθητές στη δύσκολη ηλικία της εφηβείας και είναι επανδρωμένο με άξιους εκπαιδευτικούς και έναν ικανότατο διευθυντή τον κο Σπύρο Κονταράκη. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου κα Άννα Λέκκα, λατρεύει αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά κι έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε αυτά. Εξάλλου, ήταν η "κινητήριος δύναμη" της εκδήλωσης, έχοντας την ιδέα πρόσκλησης της Ζωής Τηγανούρια. 

Αφού λοιπόν ευχαρίστησε τον διευθυντή του σχολείου κο Σπύρο Κονταράκη και τους καθηγητές για το θεάρεστο έργο τους και την προσφορά τους στα παιδιά, ανέφερε μεταξύ άλλων στη Ζωή και στους συνεργάτες της: «Ευχαριστούμε για την ψυχική ανάταση και διασκέδαση των παιδιών μας! Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να βοηθάτε με τη μουσική και την Τέχνη σας τους ιδιαιτέρους ανθρώπους της κοινωνίας μας, που το έχουν τόσο ανάγκη, για να πάμε ένα βήμα μπροστά την Ελλάδα και τον Πολιτισμό μας!»

 

 

Read 1011 times

Latest from apostaktirio team