"Not Alone": Ένα τραγούδι ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών από τον GPapa.

"Not Alone": Ένα τραγούδι ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών από τον GPapa.
Ο Gpapa (Γιώργος Παπαβασιλείου) επιστρέφει με ένα τραγούδι – διαμαρτυρία και ένα video clip που θα συζητηθεί.
Το "Not Alone" όπως είναι ο τίτλος του τραγουδιού αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών που υποφέρουν σιωπηλά και διστάζουν να ζητήσουν άμεση βοήθεια.
Σύμφωνα με τα επίσημα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, από τις 25.079 γυναίκες που απευθύνθηκαν στα Συμβουλευτικά Κέντρα από την αρχή της λειτουργίας τους, οι 18.938 (84%) αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας με δράστη το σύζυγο/σύντροφο (72/%).
Το "Not Alone" ερμηνεύει ο Ελληνο-Ιταλός Dan Theo ο οποίος έχει σημαντικές δουλειές στο βιογραφικό του στην Αμερική όπου έζησε για πολλά χρόνια. Στο video clip του τραγουδιού πρωταγωνιστεί η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ασημίνα Ουστάλλι η οποία συνέβαλε τα μέγιστα ώστε το μήνυμα να περάσει σε όσες το δυνατόν περισσότερες γυναίκες.
Ποιος είναι ο GPapa.
Ο GPapa κατά κόσμον Γιώργος Παπαβασιλείου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μυτιλήνη.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα clubs/Festivals της Ελλάδος και του Εξωτερικού.
Από το 2010 ασχολείται ενεργά και με την δισκογραφία.
Μετράει σύνολο πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.
Ακολουθήστε τον:
Facebook: http://bit.ly/1gnkiug
Instagram: https://www.instagram.com/gpapamusic/
Latest from apostaktirio team
- 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους - Undone So Many (between Lausanne and Izmir) - 27 Μαΐου / 15 Ιουνίου 2023
- Η «σχεδία» της ίασης
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ζ’ Διαγωνισμού Διηγήματος «Στέλιος Ξεφλούδας» με θέμα «Το Κάστρο»
- «Αποσπερίτη Μου» | Ο Λάζος Κυριακίδης μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο του τραγούδι
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ // ΒΕΓΓΕΡΑ
- 7ος Εθνικός Διαγωνισμός με θέμα: "Περιβάλλον. Μετανάστευση. Πανδημία. 25 Χρόνια λειτουργίας της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας"
- Βασίλης Μπαμπανιάρης - "Θολά Νερά"
- "Κίνηση ΜΑΤ" στο Θέατρο ΑΘΗΝΩΝ
- ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ IPEAR
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2022-2023 (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)
- 1oς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (Ε.Λ.Α.)
- ''12 Ιστορίες – 7 Γυναίκες δημιουργούν'' (Συλλογικό έργο)
- "Μικρά ταξίδια της ψυχής" - Άννα Ορφανού
- ''Στα παλιά λημέρια'', Κοσμάς Ηλιάδης
- Διακριθέντες Διαγωνισμού με θέμα: Πειραματική Φωτογραφία
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
- Το καπέλο της φιλίας ”, Φιλιώ Πασσαλή
- "Η Σία και η Οδύσσεια των αισθήσεων", Βασιλική Ρακοπούλου
- ''Ενσυναίσθηση θα πει… νιώθω εγώ όπως κι εσύ!'', Κατερίνα Τζούρτζου
- ''Τέτα Καρέτα - Teta Caretta'', Μαρία Παπαϊωαννίδου