Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 20:15

Παρουσίαση Δίσκου της Άννας Κατσούλη, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Polis Art Cafe.

Written by
774
Παρουσίαση Δίσκου της Άννας Κατσούλη, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Polis Art Cafe.

Παρουσίαση Δίσκου της Άννας Κατσούλη, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Polis Art Cafe. 

Ο "Κρυμμένος Ουρανός"   έρχεται το καλοκαίρι του 2019 από τη Zoe LtD Music Company.

Το πρώτο μουσικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με 8 νέα τραγούδια είναι γεγονός! Τραγούδια που ανακινούν συναισθήματα νοσταλγίας, έρωτα, πόνου, συνταιριάζουν  το μελαγχολικό βιολί με το ανατολίτικο ούτι, εκπέμποντας άλλοτε βαθειά εσωτερικότητα κι άλλοτε καλοκαιρινή φρεσκάδα, αγγίζουν μοναδικά  την καρδιά του ακροατή!

Ως προάγγελος του δίσκου, το "Ευλογημενο Ψέμα" σε μουσική Ζωής Τηγανούρια και στίχους Μαρίας Παπαδακη, κυκλοφόρησε πριν 1 μήνα επίσημα από τη Zoe Music και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Θα ακολουθήσουν 7 τραγούδια, εκ των οποίων τα 2 είναι σε ορχηστρική version.

Η συνθέτης Ζωή Τηγανούρια,  κορυφαία σολίστ ακκορντεόν και καταξιωμένη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, υπογράφει 2 τραγούδια του δίσκου, ο Βασίλης Κατσούλης, πολυτάλαντος βιολιστής και νέος συνθέτης, παρουσιάζει τη δική του συνθετική πινελιά μέσα από 3 τραγούδια, ενώ ο γνωστός μουσικοσυνθέτης του συγκροτήματος "Λαθρεπιβάτες", Γιάννης Νικολάου, υπογράφει το γνωστό τραγούδι "Τσ'αγαπης και του Έρωντα", σε μια πρωτότυπη διασκευή της ερμηνεύτριας!

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 
στο Polis Art Cafe, στο Κέντρο της Αθήνας, Πεσματζόγλου 5.
Ώρα: 20.00

Στο τέλος της παρουσίασης, η Άννα Κατσούλη θα υπογράψει το cd της στο κοινό!
Οκτώ τραγούδια μέσα από τη φωνή της Άννας!
"Κρυμμένος Ουρανός"

Read 774 times

Latest from apostaktirio team