Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 12:04

Juno - New Single 'More'

Written by
1298
Juno - New Single 'More'

Juno - New Single 'More'  

Λίγο πριν την έναρξη της νέας δεκαετίας η Αθηναία τραγουδοποιός Juno κυκλοφορεί ένα μικρό δείγμα από το αναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της! 

MORE ένα ολοκαίνουριο χορευτικό και άκρως ραδιοφωνικό τραγούδι σε dreampop και electropop ρυθμούς που απογειώνεται με την ερμηνεία της Juno

Artist Bio 

Η Αθηναία τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Juno ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι πριν από μια δεκαετία, ξεκινώντας μαθήματα μονωδίας ως σοπράνο, στο Δημοτικό Ωδείο της Πετρούπολης. Παράλληλα με τις σπουδές της στη αρμονία, θεωρία και τη σύνθεση τραγουδιών, άρχισε να πειραματίζεται με διάφορα είδη μουσικής και να ανακαλύπτει τις δημιουργικές της δυνατότητες.

Στην πορεία κυκλοφόρησε τραγούδια της με τη συνεργασία εγχώριων καλλιτεχνών, αλλά και ξένων, όπως ο Auditory Canvas, DistantStarr, Buddy Leezle.  

Τα πρώτα της βήματα ως τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια έγιναν επίσημα το 2017, όποτε και κυκλοφόρησε ψηφιακά το πρώτο της EP με τίτλο "The Leap" σε παραγωγή του Jovian Kid.

Λίγους μήνες αργότερα, στις αρχές του 2018, κυκλοφόρησε ένα single με τίτλο "Love in Stereo", μια downtempo μπαλάντα με στοιχεία dreampop, όπου επιμελείται σύνθεση, παραγωγή και ήχο κάνοντας τα πρώτα της βήματα και ως παραγωγός.

Το καλοκαίρι του 2019 κυκλοφορεί το CLOSER EP, με 4 νέα τραγούδια στα οποία υπογράφει σύνθεση και παραγωγή, μία ολοκληρωμένη δουλειά η οποία την εισάγει δυναμικά στην ελληνική σκηνή. 

Σήμερα, λίγο πριν την αλλαγή της δεκαετίας κυκλοφορεί το νέο της upbeat single με τίτλο MORE!

Read 1298 times

Latest from apostaktirio team