"Μη με ξεχνάς". Η Βάλλια Ειρηναίου επιστρέφει με ένα εξαιρετικό τραγούδι!

"Μη με ξεχνάς". Η Βάλλια Ειρηναίου επιστρέφει με ένα εξαιρετικό τραγούδι!
Η Βάλλια Ειρηναίου επιστρέφει με μία δυναμική ερωτική μπαλάντα, με τίτλο "Μη με Ξεχνάς" σε μουσική του καταξιωμένου συνθέτη Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους του Πάνου Ανδριτσάκη.
Είναι τεράστια τιμή για την αγαπημένη ερμηνεύτρια από την Κρήτη, Βάλλια Ειρηναίου - που γνωρίσαμε και ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα μέσα από το The Voice το 2018 - η συνεργασία με τον Ιορδάνη Παύλου που συνεργάζεται με κορυφαία ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης και τόσοι άλλοι.
Βάλλια Ειρηναίου - "Μη με ξεχνάς" Κυκλοφορεί από την Dusty Records.
Βάλλια Ειρηναίου
Artist’s Bio
Η Βάλλια Ειρηναίου γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο και μεγάλωσε στο όμορφο νησί της Κρήτης.
Το τραγούδι άργησε να μπει στην ζωή της αφού αρχικά ασχολήθηκε με τον χώρο των παραϊατρικών ως νοσηλεύτρια.
Αυτοδίδακτη και με φυσικό ταλέντο το 2006 αρχίζει η πορεία της στην μουσική.
Σε αυτά τα 15 χρόνια έχει καταφέρει να αναγνωριστεί σε όλη την Κρήτη και να έχει κάνει εμφανίσεις σχεδόν σε όλα τα νυχτερινά κέντρα & Clubs του νησιού και όχι μόνο...
Δισκογραφικά μας συστήθηκε το 2009 με το πρώτο της album που κυκλοφόρησε σε φυσική μορφή. Από το 2016 ανήκει στο δυναμικό της Dusty Records και έχει στο ενεργητικό της άλλες 3 δισκογραφικές δουλειές.
Έχει βρεθεί επί σκηνής με πολλά γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και οι συνεργασίες της είναι αξιοσημείωτες.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται και εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στον "Αμέθυστος Live" ένα από τα πιο hot μαγαζιά της πόλης του Ηρακλείου.
Η Βάλλια Ειρηναίου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2018 με την συμμετοχή της στο "The Voice of Greece" μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ με το τραγούδι "Καίγομαι" όπου έκανε τρεις καρέκλες να γυρίσουν και απέσπασε πολύ καλές κρητικές φτάνοντας μέχρι τα Battles.
Φέτος κυκλοφόρησε η τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Μη με ξεχνάς" από την Dusty Records σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους Πάνου Ανδριτσάκη.
Latest from apostaktirio team
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (Καλαμάτα, 31.5.2025)
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)
- Παρουσίαση της νέας νουβέλας της συγγραφέα Χάρι Παπαδοπούλου «Θύμησις» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 2/5/2025)