GABRIELLA METZ – "Awake" – από το EP "Breaking Infinity"

GABRIELLA METZ – "Awake" – από το EP "Breaking Infinity"
Το μουσικό ταξίδι της Gabriella ξεκίνησε όταν ήταν μόνο τεσσάρων ετών, στο πρώτο μάθημα πιάνου. Στην ηλικία των 16, απέκτησε το δίπλωμα του Vocal Performance από το περίφημο London College of Music. Το 2015, έγινε αποδεκτή στο πασίγνωστο Berklee College of Music όπου και σπούδασε Professional Music.
H Gabriella θεωρείτε τραγουδίστρια πολλών ειδών μουσικής συμπεριλαμβανομένου της Τζαζ, Blues, Pop, Rock, Fusion, και Όπερας. Επίσης συνθέτει και ενορχηστρώνει Κλασσική και Τζαζ μουσική. Kυκλοφόρησε το πρώτο της Single «Grey» το Νοέμβριο του 2018.
Ο πρώτος της δίσκος με τίτλο «Breaking Infinity» κυκλοφόρησε στις 3 Μαΐου του 2019 σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.
Στα τραγούδια του δίσκου συμπεριλαμβάνεται και το "Awake".
Video Directed/Produced by: Antonis Papavasiliou
Actors: Lakis Christofidis & Jonas Charalambides
Μέρος των γυρισμάτων έγιναν στη Λίμνη του Μιτσερού στην Κύπρο.
Το τραγούδι και το βίντεο είναι αφιερωμένα στα θύματα του serial killer που βρέθηκαν εκεί το 2019.
Gabriella Metz–Βιογραφικό
Το μουσικό ταξίδι της Gabriella ξεκίνησε όταν ήταν μόνο τεσσάρων ετών, στο πρώτο μάθημα πιάνου. Συνέχισε να εξελίσσεται μουσικά με το να συμμετέχει σε μαθήματα Κλασσικής και Pop φωνητικής, Κλασσική και Τζαζ θεωρίας, και Κλασσικού πιάνου, τα οποία διδάσκονταν από φτασμένους και αναγνωρισμένους καθηγητές μουσικής.
Στην ηλικία των 16, είχε ήδη ολοκληρώσει όλα τα ακαδημαϊκά επίπεδα των μουσικών μαθημάτων της και απέκτησε το δίπλωμα του Vocal Performance από το περίφημο London College of Music.
Από το 2011 μέχρι το 2015, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, η Gabriella ήταν βοηθός Μαέστρου στη Χορωδία Δήμου Αμμοχώστου η οποία κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων χρόνων,πραγματοποίησε συναυλίες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως την Τσεχία, Ιταλία, Ισπανία,Ελλάδα και Κύπρο. Από το 2010 μέχρι το 2015 ήταν μέλος της Χορωδίας «Μοντέρνοι Καιροί», μια χορωδία η οποία πραγματοποίησε πολλές συναυλίες και βραβεύτηκε πολλές φορές στην Κύπρο.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων που διέμενε στην Κύπρο, η Gabriella δίδασκε φωνητική, πιάνο και μουσική παιδαγωγία σε παιδία από 5 μέχρι 12 ετών. Η Gabriella συμμετείχε επίσης σε πολλά φεστιβάλ, και οργάνωσε, πραγματοποίησε τις δικές της συναυλίες στην Ευρώπη και Αμερική. Το 2015, έγινε αποδεκτή η αίτηση της για φοίτηση στο πασίγνωστο Berklee College of Music όπου και σπούδασε Professional Music.
H Gabriella θεωρείται τραγουδίστρια πολλών ειδών μουσικής συμπεριλαμβανομένου της Τζαζ, Blues, Pop, Rock, Fusion και Όπερας. Επίσης συνθέτει και ενορχηστρώνει Κλασσική και Τζαζ μουσική. Ενώ φοιτούσε στο Berklee, είχε την ευκαιρία να διευρύνει και να αναπτύξει τις μουσικές της γνώσεις και εμπειρίες συμμετέχοντας σε μαθήματα πέρα της Σύνθεσης και του Performance, όπως Μουσικοθεραπεία, Μουσική Εκπαίδευση, Music Business, Μουσική Τεχνολογία και πολλά άλλα. Η Gabriella κυκλοφόρησε το πρώτο της Single «Grey» το Νοέμβριο του 2018, και ο πρώτος της δίσκος με τίτλο «Breaking Infinity» κυκλοφόρησε στις 3 Μαΐου του 2019 σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.
Latest from apostaktirio team
- Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival, Αθήνα 3/5, Θεσσαλονίκη 31/5 & 1/6 2025
- Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νίνας Διακοβασίλη - “Άγγελοι και Δαίμονες”, 27 – 29 Απριλίου 2025
- Πρόσκληση για Έκθεση Εικαστικών Τεχνών "Συνάντηση στην Ζάκυνθο με τα χρώματα της Επτανήσου"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Ναύπακτο (21/4/2025)
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΩΜΗΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ
- Η παράσταση «Μαζί» στο θέατρο Altera Pars
- Ανοιχτή πρόσκληση σε εικαστικούς για συμμετοχή στην ομαδική, διεθνή έκθεση εικαστικών με τίτλο: "Ορατό και Αόρατο" - "Visible and Invisible" 31 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2025, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
- Κυκλοφορία Νέου Μουσικού Άλμπουμ της Πηγής Λυκούδη με τίτλο: «Μελοποιημένος Σωκρατικός Λόγος» - Ερμηνεία: Μιχαήλ Στέφος
- «Δικηγορία, η μικρή μας πόλη» της δικηγόρου-συγγραφέα Στεφανίας Σουλή παρουσιάζεται στην Αθήνα (3.4.2025)
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Θεσσαλονίκη (5/4/2025, στη Θεσσαλονίκη)
- Παρουσίαση βιβλίου: «ANTE PORTAS» - Συλλογικός τόμος (ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 26/3/2025)
- Διήμερο παρουσιάσεων του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ο αετός με τα πολύχρωμα φτερά» της Αντωνίας Μπατσαλή σε εικονογράφηση της Λαρισαίας εικαστικού Στέλλας Κακκάβα (Λάρισα 26-27/3)
- Παρουσίαση του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ρήγας ο Βελεστινλής» της συγγραφέα Αγγελικής Θάνου - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22/3/2025 – Βόλος)
- ''ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ'' - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΛΩΣΣΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22.3.2025 - Εύοσμος Θεσσαλονίκης)
- Βίκυ Κυριακίδου "Μαγικό μου Φυλαχτό"
- Ο μονόλογος για την Παλαιστίνη «Πάντοτε ζήλευα τα αποδημητικά πουλιά» επιστρέφει στο H.ug
- ABSƎΝΤ: ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - Το ψυχολογικό δράμα του Γιώργου Αγγελίδη
- Eva Sakellari - Need Him (MCD Remix)
- Φεστιβάλ Ανκόρ - Ένας νέος θεσμός γεννιέται στο «Από Μηχανής» Θέατρο
- Μαρίκα Κλαμπατσέα- «Από του Φεγγαριού το Φως» | 4 & 5 Απριλίου στο Ιδιόμελο