Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 09:10

GABRIELLA METZ – "Awake" – από το EP "Breaking Infinity"

Written by
810
GABRIELLA METZ – "Awake" – από το EP "Breaking Infinity"

GABRIELLA METZ – "Awake" – από το EP "Breaking Infinity" 

Το μουσικό ταξίδι της Gabriella ξεκίνησε όταν ήταν μόνο τεσσάρων ετών, στο πρώτο μάθημα πιάνου. Στην ηλικία των 16, απέκτησε το δίπλωμα του Vocal Performance από το περίφημο London College of Music. Το 2015, έγινε αποδεκτή στο πασίγνωστο Berklee College of Music όπου και σπούδασε Professional Music. 

H Gabriella θεωρείτε τραγουδίστρια πολλών ειδών μουσικής συμπεριλαμβανομένου της Τζαζ, Blues, Pop, Rock, Fusion, και Όπερας. Επίσης συνθέτει και ενορχηστρώνει Κλασσική και Τζαζ μουσική. Kυκλοφόρησε το πρώτο της Single «Grey» το Νοέμβριο του 2018.

 Ο πρώτος της δίσκος με τίτλο «Breaking Infinity» κυκλοφόρησε στις 3 Μαΐου του 2019 σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες. 

Στα τραγούδια του δίσκου συμπεριλαμβάνεται και το "Awake".  

Video Directed/Produced by: Antonis Papavasiliou

ActorsLakis Christofidis & Jonas Charalambides 

Μέρος των γυρισμάτων έγιναν στη Λίμνη του Μιτσερού στην Κύπρο.
Το τραγούδι και το βίντεο είναι αφιερωμένα στα θύματα του serial killer που βρέθηκαν εκεί το 2019. 

Gabriella Metz–Βιογραφικό 

Το μουσικό ταξίδι της Gabriella ξεκίνησε όταν ήταν μόνο τεσσάρων ετών, στο πρώτο μάθημα πιάνου. Συνέχισε να εξελίσσεται μουσικά με το να συμμετέχει σε μαθήματα Κλασσικής και Pop φωνητικής, Κλασσική και Τζαζ θεωρίας, και Κλασσικού πιάνου, τα οποία διδάσκονταν από φτασμένους και αναγνωρισμένους καθηγητές μουσικής.

Στην ηλικία των 16, είχε ήδη ολοκληρώσει όλα τα ακαδημαϊκά επίπεδα των μουσικών μαθημάτων της και απέκτησε το δίπλωμα του Vocal Performance από το περίφημο London College of Music.

Από το 2011 μέχρι το 2015, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, η Gabriella ήταν βοηθός Μαέστρου στη Χορωδία Δήμου Αμμοχώστου η οποία κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων χρόνων,πραγματοποίησε συναυλίες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως την Τσεχία, Ιταλία, Ισπανία,Ελλάδα και Κύπρο. Από το 2010 μέχρι το 2015 ήταν μέλος της Χορωδίας «Μοντέρνοι Καιροί», μια χορωδία η οποία πραγματοποίησε πολλές συναυλίες και βραβεύτηκε πολλές φορές στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων που διέμενε στην Κύπρο, η Gabriella δίδασκε φωνητική, πιάνο και μουσική παιδαγωγία σε παιδία από 5 μέχρι 12 ετών. Η Gabriella συμμετείχε επίσης σε πολλά φεστιβάλ, και οργάνωσε, πραγματοποίησε τις δικές της συναυλίες στην Ευρώπη και Αμερική. Το 2015, έγινε αποδεκτή η αίτηση της για φοίτηση στο πασίγνωστο Berklee College of Music όπου και σπούδασε Professional Music.

H Gabriella θεωρείται τραγουδίστρια πολλών ειδών μουσικής συμπεριλαμβανομένου της Τζαζ, Blues, Pop, Rock, Fusion και Όπερας. Επίσης συνθέτει και ενορχηστρώνει Κλασσική και Τζαζ μουσική. Ενώ φοιτούσε στο Berklee, είχε την ευκαιρία να διευρύνει και να αναπτύξει τις μουσικές της γνώσεις και εμπειρίες συμμετέχοντας σε μαθήματα πέρα της Σύνθεσης και του Performance, όπως Μουσικοθεραπεία, Μουσική Εκπαίδευση, Music Business, Μουσική Τεχνολογία και πολλά άλλα. Η Gabriella κυκλοφόρησε το πρώτο της Single «Grey» το Νοέμβριο του 2018, και ο πρώτος της δίσκος με τίτλο «Breaking Infinity» κυκλοφόρησε στις 3 Μαΐου του 2019 σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

 

Read 810 times

Latest from apostaktirio team