Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 05:44

Μουσικό πάρτι στο «σχεδία home»

Written by
591
Μουσικό πάρτι στο «σχεδία home»

Μουσικό πάρτι στο «σχεδία home» 

Τα πάρτι-έκπληξη συνεχίζονται στο «σχεδία home», αυτήν την Παρασκευή, παρέα με τους Γιώργο Μπακαλάκο και Μανώλη Οικονόμου. 
 
«Η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη, απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα», έλεγε ο Πλάτων, ενώ ο Φρήντριχ Νίτσε σημείωνε πως «χωρίς τη μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος». Και αυτό το λάθος δεν είμαστε διατεθειμένοι να το διαπράξουμε στο σπίτι της «σχεδίας». 

Τα μουσικά πάρτι-έκπληξη συνεχίζονται στο «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56& Νικίου 2), αυτήν την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, παρέα με τους Γιώργο Μπακαλάκο και Μανώλη Οικονόμου, μουσικούς παραγωγούς στον αγαπημένο En Lefko 87.7. Θα πάρουν θέση πίσω από τα decks μας, για να μας ταξιδέψουν με τις νότες τους στα κύματα της μελωδίας. 

«Θα παίξουμε και ηλεκτρονική μουσική και jazz funk και soul, μία μείξη όλων αυτών των πραγμάτων. Είναι μια συνταγή μοναδική και θέλουμε αυτοί οι ήχοι να απλωθούν στην πόλη. Να συμμετέχει  στο πάρτι όλη η πόλη, με την απαιτούμενη, βέβαια, ασφάλεια. Να βρεθούμε όλοι μαζί. Εξάλλου, και το έργο της "σχεδίας" αφορά όλη την πόλη, αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες συνθήκες», μοιράζεται μαζί μας ο Γιώργος Μπακαλάκος... τις προθέσεις του για τη μουσική βραδιά της Παρασκευής.

Η μουσική γιορτή θα ξεκινήσει στις 19:00. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φέρετε μαζί σας την καλή σας διάθεση και την αγάπη σας για τις νότες. 

Σχεδία home
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα
Τηλ.: 213 0231220, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 591 times

Latest from apostaktirio team