Νέο τραγούδι: “Αληθινή Ζωή” του Βασίλη Κλειδωνάρη

Νέο τραγούδι: “Αληθινή Ζωή” του Βασίλη Κλειδωνάρη
Ο Βασίλης Κλειδωνάρης ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι απ το 2010 ενώ πιο πριν έπαιρνε μέρος σε καραόκε και διάφορους διαγωνισμούς. Γεννήθηκε στο Πειραιά, και είναι αυτοδίδακτος. Έχει συνεργαστεί με την Σοφία Βόσσου on stage καθώς έχει κάνει και κάποια μαθήματα φωνητικής και τοποθέτησης φωνής μαζί της.
Άλλη μια συνεργασία του πολύ όμορφη ήταν με τον Δήμο Μπεγκε on stage. Συνήθως οι συνεργασίες του έχουν να κάνουν με μουσικούς φίλους και διάφορους καλλιτέχνες στο βεληνεκές του και είναι αρκετές μέχρι στιγμής. Το χειμώνα συνεργάστηκε με το Βύρωνος Πολιτεία στο Βύρωνα και με το Catwalk στον Άλιμο καθώς και με κάποιες άλλες επιχειρήσεις σε τύπου ημερήσια live.
Το καινούργιο του τραγούδι φέρει τον τίτλο "Αληθινή Ζωή". Οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο και η μουσική στον Γιάννη Δήμα.
Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Δισκογραφική εταιρεία Top Records.
Latest from apostaktirio team
- Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival, Αθήνα 3/5, Θεσσαλονίκη 31/5 & 1/6 2025
- Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νίνας Διακοβασίλη - “Άγγελοι και Δαίμονες”, 27 – 29 Απριλίου 2025
- Πρόσκληση για Έκθεση Εικαστικών Τεχνών "Συνάντηση στην Ζάκυνθο με τα χρώματα της Επτανήσου"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Ναύπακτο (21/4/2025)
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΩΜΗΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ
- Η παράσταση «Μαζί» στο θέατρο Altera Pars
- Ανοιχτή πρόσκληση σε εικαστικούς για συμμετοχή στην ομαδική, διεθνή έκθεση εικαστικών με τίτλο: "Ορατό και Αόρατο" - "Visible and Invisible" 31 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2025, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
- Κυκλοφορία Νέου Μουσικού Άλμπουμ της Πηγής Λυκούδη με τίτλο: «Μελοποιημένος Σωκρατικός Λόγος» - Ερμηνεία: Μιχαήλ Στέφος
- «Δικηγορία, η μικρή μας πόλη» της δικηγόρου-συγγραφέα Στεφανίας Σουλή παρουσιάζεται στην Αθήνα (3.4.2025)
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Θεσσαλονίκη (5/4/2025, στη Θεσσαλονίκη)
- Παρουσίαση βιβλίου: «ANTE PORTAS» - Συλλογικός τόμος (ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 26/3/2025)
- Διήμερο παρουσιάσεων του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ο αετός με τα πολύχρωμα φτερά» της Αντωνίας Μπατσαλή σε εικονογράφηση της Λαρισαίας εικαστικού Στέλλας Κακκάβα (Λάρισα 26-27/3)
- Παρουσίαση του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ρήγας ο Βελεστινλής» της συγγραφέα Αγγελικής Θάνου - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22/3/2025 – Βόλος)
- ''ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ'' - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΛΩΣΣΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22.3.2025 - Εύοσμος Θεσσαλονίκης)
- Βίκυ Κυριακίδου "Μαγικό μου Φυλαχτό"
- Ο μονόλογος για την Παλαιστίνη «Πάντοτε ζήλευα τα αποδημητικά πουλιά» επιστρέφει στο H.ug
- ABSƎΝΤ: ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - Το ψυχολογικό δράμα του Γιώργου Αγγελίδη
- Eva Sakellari - Need Him (MCD Remix)
- Φεστιβάλ Ανκόρ - Ένας νέος θεσμός γεννιέται στο «Από Μηχανής» Θέατρο
- Μαρίκα Κλαμπατσέα- «Από του Φεγγαριού το Φως» | 4 & 5 Απριλίου στο Ιδιόμελο