Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού από την Ελένη Γουρζή, Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 21:00 , στο LUX Athens στο Μεταξουργείο

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού από την Ελένη Γουρζή, Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 21:00 , στο LUX Athens στο Μεταξουργείο
Η χαρισματική ερμηνεύτρια Ελένη Γουρζή που κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ''ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ'' (σε στίχους-μουσική της Έλενας Ζανταρίδου), μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στην αλησμόνητη και αγαπημένη Κυρία του ελληνικού πενταγράμμου ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ , τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 21:00 , στην φιλόξενη σκηνή του LUX Athens στο Μεταξουργείο. Μετά από αρκετά χρόνια αφοσίωσης και αγάπης για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι η Ελένη Γουρζή με σεβασμό και μεγάλη εκτίμηση προς τη σπουδαία μας ερμηνεύτρια θα μας τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερές της επιτυχίες, συνοδευόμενη από δύο εξαιρετικούς μουσικούς :τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και τον Ζαχαρία Γερασκλή στο μπουζούκι.
LUX Ψαρών 26, Μεταξουργείο
Έναρξη: 21.00
Τηλ. Κρατήσεων: 2105240888
Είσοδος: 5 ευρώ
Artist info
new song: https://www.youtube.com/watch?v=XAzFqWM3-OE
Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCs2WCZAXW4p0Wg7DaQ1GecQ
Facebook: https://www.facebook.com/eleni.gourzi.5
Instagram: https://www.instagram.com/gourzieleni/?hl=el
Latest from apostaktirio team
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, 11/6)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (Καλαμάτα, 31.5.2025)
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)