Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 07:28

Νέα Κυκλοφορία - «Και τώρα τα δυο μας» από τη Μάγδα Βαρούχα και τον Χρήστο Αδαμόπουλο

Written by
47
Νέα Κυκλοφορία - «Και τώρα τα δυο μας» από τη Μάγδα Βαρούχα και τον Χρήστο Αδαμόπουλο

Νέα Κυκλοφορία - «Και τώρα τα δυο μας» από τη Μάγδα Βαρούχα και τον Χρήστο Αδαμόπουλο

Η Μάγδα Βαρούχα, η καλλιτέχνης με την αισθαντική φωνή που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες ερμηνείες, συναντά τον Χρήστο Αδαμόπουλο, έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο τραγουδιστή, σε μια ξεχωριστή μουσική συνεργασία που φέρνει το νέο τραγούδι «Και τώρα τα δυο μας», σε στίχους και μουσική της  Μάγδας. Το «Και τώρα τα δυο μας» συνδυάζει τις ζεστές και απολαυστικές χροιές της Μάγδας και του Χρήστου σε μια ερωτική ιστορία γεμάτη πάθος, νοσταλγία και απελευθέρωση.

Την ατμοσφαιρική ενορχήστρωση υπογραφεί ο Δημήτρης Μπασδάνης, αναδεικνύοντας τη χημεία των δύο καλλιτεχνών, παντρεύοντας την αέρινη μελωδία με μικρές «κρυφές» λεπτομέρειες στον ήχο και στα «παιξίματα», δημιουργώντας μια ονειρική αποτύπωση των συναισθημάτων και των στίχων του τραγουδιού. Το «Και τώρα τα δυο μας» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τις 15 Οκτωβρίου και σας προσκαλεί να βυθιστείτε σε έναν μουσικό κόσμο γεμάτο συναίσθημα.

Εισιτήρια: more.com

Υπενθυμίζουμε ότι η Μάγδα και ο Χρήστος θα βρίσκονται για δύο Παρασκευές στον Σταύρο του Νότου Plus για δύο μαγευτικές συναυλίες, την Παρασκευή 1 και Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

**Συντελεστές:**Και Τώρα Τα Δυό Μας (greeklish: Kai Tora Ta Dyo Mas)

Μάγδα Βαρούχα - Χρήστος Αδαμόπουλος[en Magda Varoucha - Christos Adamopoulos]

Στίχοι / Μουσική: Μάγδα Βαρούχα [en Magda Varoucha]

Ενορχήστρωση / Μίξη / Mastering: Δημήτρης Μπασδάνης [en James Basdanis]

Ηχογράφηση Φωνών: Σάββας Καισαρίτης (Noisy King Music Residence) [en Savvas Kaisaritis]

Τρομπόνι: Χρήστος Αλεξάκης [en Christos Alexakis]

Κιθάρες (Ηλεκτρική / Ακουστική),

Keyboards, Programming: Δημήτρης Μπασδάνης [en James Basdanis]

Μουσική Διανομή: Ortigia

Λίγα λόγια για τη Μάγδα:

Η Μάγδα Βαρούχα είναι μία ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, με μια ιδιαίτερα αισθαντική φωνή και ξεχωριστή παρουσία στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Η μουσική της αντλεί έμπνευση από το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι, ενώ οι στίχοι της συχνά εκφράζουν έντονα συναισθήματα και προσωπικά βιώματα. Μέσα από τις δημιουργίες της, προσφέρει μια αυθεντική καλλιτεχνική ταυτότητα, συνδυάζοντας τη λυρικότητα με την εσωτερική ένταση, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού και της κριτικής. Η μουσική της φαρέτρα περιέχει έναν δίσκο, πολλά σινγκλ και συνεργασίες που αναδεικνύουν την πολυμορφία και την συνεχή καλλιτεχνική της εξέλιξη. Η Μάγδα συνεχίζει να δημιουργεί και να εξελίσσεται καλλιτεχνικά, αφήνοντας το στίγμα της στον έντεχνο μουσικό χώρο.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο:

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι Έλληνας τραγουδοποιός και ερμηνευτής, γνωστός για τη δημιουργία τραγουδιών που συνδυάζουν παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία της ελληνικής μουσικής. Με ευαισθησία στους στίχους και βαθιά μουσική έκφραση, τα τραγούδια του αποπνέουν νοσταλγία και συναίσθημα. Η μουσική του χαρακτηρίζεται από την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα μοναδικό μουσικό αποτύπωμα. Η καλλιτεχνική του πορεία είναι σταθερά ανερχόμενη, με εμφανίσεις και συνεργασίες που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις στο κοινό.

 

 
Read 47 times

Latest from apostaktirio team