Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 15:15

“Χαράζοντας το αύριο” της Κυριακής Πλαϊνάκη, Εκδόσεις Αποστακτήριο 

Written by
699
“Χαράζοντας το αύριο” της Κυριακής Πλαϊνάκη, Εκδόσεις Αποστακτήριο 

Χαράζοντας το αύριο

Μυθιστόρημα

Συγγραφέας: Κυριακή Πλαϊνάκη

Εκδόσεις Αποστακτήριο

Σελίδες 196

ISBN: 978-618-84930-4-9

Έτος Έκδοσης 2020

Τιμή: 12 ευρώ 

Δύο αδερφές, έρμαια στην αδηφάγα δίνη του χρόνου και των αντιξοοτήτων. Μια κοινή πορεία γεμάτη δυσκολίες, αδιέξοδα, συγκρούσεις και ανθρώπινα δράματα. Μια ιστορία που ξεκινά μέσα στα σκληρά χρόνια της δικτατορίας του 1967 και ολοκληρώνεται στα ελπιδοφόρα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Μέσα στα γκρίζα σύννεφα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται διαρκώς. Οι διαδοχικές αποκαλύψεις της αλήθειας θα σηματοδοτήσουν το τέλος μιας εποχής που σημαδεύτηκε από τα ψέματα, τα πάθη των πρωταγωνιστών της, την αμείλικτη μοίρα αλλά και από τον ίδιο τον ρου της Ιστορίας. 

Οι χαρακτήρες παρορμητικοί και παράφοροι, ζουν ο καθένας το μύθο τους, χωρίς αναστολές. Η κάθαρση είναι η μόνη επιλογή τους και δίνει το έναυσμα για μια καινούργια αρχή. Οι δύο αδερφές επανασχεδιάζουν τη ρότα τους, «Χαράζοντας το αύριο» σε μια νέα βάση... 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 

Η Κυριακή Πλαϊνάκη γεννήθηκε το 1950 στον Πειραιά. Σπούδασε ιστορία και λογοτεχνία σε ιδιωτικό κέντρο σπουδών στην Αθήνα. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και παρακολούθησε σεμινάρια σε οικονομικά και τεχνικά θέματα. Είναι παντρεμένη κι έχει δυο παιδιά. Ασχολείται με την συγγραφή από νεαρή ηλικία. 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ 

  1. Μερόπη η Καππαδόκισσα, Γαβριηλίδης 2014
  2. Το πορτρέτο, Γαβριηλίδης 2016
  3. Έτσι έφυγε, Γαβριηλίδης 2019

Σελίδα του βιβλίου:

https://www.apostaktirio-books.gr/product/χαράζοντας-το-αύριο/

 

 

Read 699 times

Latest from apostaktirio team