Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 09:13

Βίκυ Σγουρέλλη - Τη νύχτα που τα παπούτσια ζωντανεύουν

Written by
261
Βίκυ Σγουρέλλη - Τη νύχτα που τα παπούτσια ζωντανεύουν

Βίκυ Σγουρέλλη - Τη νύχτα που τα παπούτσια ζωντανεύουν

Ζωγραφιές: Μαρία Καρατζά

Σελίδες: 44, σκληρόδετο εξώφυλλο

Τιμή: €18,50, ISBN: 978-618-84374-1-8

Εκδόσεις Books with Shoes

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Books with Shoes το παιδικό βιβλίο της Βίκυς Σγουρέλλη «Τη νύχτα που τα παπούτσια ζωντανεύουν». Στη χώρα της Φαντασιοπληξίας υπάρχει ένα μοναχικό, τριώροφο κατάστημα παπουτσιών. Το βράδυ συμβαίνει κάτι μαγικό… Τα παπούτσια ζωντανεύουν! Ο Λούκι είναι ένα παιδικό αθλητικό μποτάκι, που ξυπνώντας, ανακαλύπτει έντρομος, ότι ο αδελφός του δεν είναι δίπλα του! Σε τι περιπέτειες θα μπλεχτεί ο Λούκι για να ανακαλύψει τι απέγινε ο αδελφός του;

Οι ζωγραφιές, που δένουν αρμονικά με το κείμενο, είναι της ζωγράφου Μαρίας Καρατζά. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στη σελίδα www.bookswithshoes.gr και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Με κάθε αγορά από την ιστοσελίδα ένα υπέροχο δώρο!

Βιογραφικό

Η Βίκυ Σγουρέλλη γεννήθηκε στη Χίο. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Μεσογειακό Κολλέγιο και Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι. Είναι μόνιμος κάτοικος Χίου, την οποία αγαπά. Το 2005 ίδρυσε το γνωστό σήμερα ως L.O.V.E. English Language School, βασισμένο σε μια δική της παιδαγωγική προσέγγιση που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά, τα οποία μαθαίνουν να δημιουργούν, να συνεργάζονται και πάνω από όλα να αγαπούν τη μάθηση, όποιο και να είναι το γνωστικό αντικείμενο. Το 2019 ίδρυσε τον εκδοτικό οίκο Books with Shoes στη Χίο. Το πρώτο της βιβλίο «Μέμορι: Ο Κλειδοκράτορας της Μνήμης και το Αιώνιο Μυστικό του Δε Θυμάμαι», αποτελεί έναν εκπαιδευτικό θησαυρό. Ακολούθησαν τα βιβλία: «Τη νύχτα που τα παπούτσια ζωντανεύουν», «Είμαι τοξικό σκουλήκι;», «Η ευχή της Πικραλίδας», «Τα βασίλεια των Αγγλοχρόνων και ο Μπι», «Δεν είμαι πριγκίπισσα!» καθώς και η ποιητική συλλογή «Το τέρας μέσα μου». Στόχος της η διάδοση του πυρήνα της διδασκαλίας της μέσα από την αφήγηση καθώς πιστεύει ότι «Εάν θες να σε ακούσει ένα παιδί, πες του την αλήθεια μέσα από μια φανταστική ιστορία».

 

 

 

 

 

Read 261 times

Latest from apostaktirio team