Η Ζωή Τηγανούρια στο

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ


ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:
30

“O κώδικας της Ζωής” είναι μια μουσική παράσταση όπου η Ζωή Τηγανούρια, με το ακορντεόν ως σολιστικό όργανο, παρουσιάζει ορχηστρικές συνθέσεις από το ολοκαίνουριο πέμπτο της άλμπουμ με τίτλο “Zoe’s code” σε σύνθεση, ενορχήστρωση και παραγωγή δική της, με ρυθμούς Pop, Dance, Electro Tango, Latin, καθώς και δύο νέα τραγούδια τα Avec Toi” και Sodom and Gomorrah”, μέσα από μια μεγάλη συνεργασία με την Ιταλίδα τραγουδίστρια In Grid ,σε αγγλικό και γαλλικό στίχο από την στιχουργό Ρεβέκκα Ρούσση.

Στη παράσταση ''Zoes Code Live'' η Zωή Τηγανούρια συνδυάζει  ευχάριστα και  με συνοχή τους ‘’δρόμους’’ της Δύσης με τους  Λαϊκούς Βαλκανικούς και   Παραδοσιακούς  ρυθμούς. Διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της γνωστούς συνθέτες  όπως οι Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Mariano Mores, Β. Τσιτσάνης, Goran Bregovic, M.Χιώτης,  Μ. Βαμβακάρης,Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Μ. Λοΐζος και παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από τις  προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές της .

Το τραγουδιστικό και μουσικό  μέρος του προγράμματος έχουν αναλάβει η καταξιωμένη τραγουδίστρια  Ειρήνη Χαρίδου καθώς και οι εξαίρετοι μουσικοί Ηλίας Αργυρόπουλος στο Πιάνο, Στέλιος Γενεράλης  στα Τύμπανα, Δημήτρη Χριστόπουλος  στο Μπάσο. Guest στο Μπαγλαμαδάκι η Κωνσταντίνα Θεοφίλου.

Την εκδήλωση παρουσιάζει η Δημοσιογράφος –Παρουσιάστρια Κλέλια-Φανή Χαρίση  η οποία δηλώνει την παρουσία της και στο Album με το ποίημα "Εν αρχή ην ο ήχος''  αφιερωμένο στη Σαμοθράκη.

Τιμή Εισιτηρίου:10 €

 

Ακούστε κομμάτια από το ''ZOE'S CODE''

http://www.youtube.com/watch?v=ovVO78OG-0g ''Avec toi''

http://www.youtube.com/watch?v=Ot4CLwEs900 ''Nostalgia''