Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης σε συνεργασία με την Έδρα UNESCO «Δικαιώματα του Ανθρώπου, Δημοκρατία και Ειρήνη» προκηρύσσει διαγωνισμό για νέους «φωτογράφους» με θέμα

«Δικαιώματα του Ανθρώπου στην πόλη με έμφαση στις διακρίσεις».

Ο Διαγωνισμός γίνεται με αφορμή την Ημέρα Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που εορτάζεται την 10η Δεκεμβρίου και σκοπό έχει να φέρει τα ανθρώπινα δικαιώματα στην καθημερινότητα της ζωής στην πόλη, προβάλλοντάς τα μέσα από την ματιά των νέων.

Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου μετά τις εορτές, στα εγκαίνια της οποίας θα βραβευθούν οι 3 καλύτερες.

Όροι του Διαγωνισμού

Δικαίωμα συμμετοχής, με μία φωτογραφία, έχουν φοιτητές ηλικίας 18-30 ετών (προπτυχιακοί/μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες).

Η λήψη των φωτογραφιών μπορεί να γίνει είτε από ψηφιακή ή αναλογική φωτογραφική μηχανή ή και από κινητό.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο έως τις 20/12/2010.

Στις φωτογραφίες θα πρέπει να αναγράφεται το θέμα και η ημερομηνία λήψης.

Οι φωτογραφίες παρακαλούνται να εκτυπωθούν και να αποσταλούν στο γραφείο του Καθηγητή κ.Περράκη {Ζ17} στο Νέο Κτήριο του Παντείου Πανεπιστημίου ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση του Παντείου Πανεπιστημίου, Γραμματεία ΔΕΣ (υπόψη Καθ.κ. Περράκη), Λ.Συγγρού 136 Αθήνα, 176 71

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

πηγή: http://www.unric.org