Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον 5ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής ΤΟΥΟΤΑ και άφησε το όνειρό σου να πετάξει χιλιόμετρα μακριά.

Με παλέτα τη φαντασία του και καμβά το περιβάλλον που ονειρεύεσαι, δημιούργησε τη δική σου ζωγραφιά: ένα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, YOUR DREAM CAR και έλα μαζί μας…

… στο ταξίδι του ονείρου της ΤΟΥΟΤΑ που διοργάνωσε για σένα, για να μοιραστεί μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής τη χαρά της έμπνευσης, για να αναδείξει πως ένα παιδί όταν βρεθεί στο τιμόνι της δημιουργίας, ξέρει και μπορεί να ονειρεύεται.

Πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 1 Νοεμβρίου 2010- 31 Ιανουρίου 2011
Θέμα Διαγωνισμού: Το αυτοκίνητο των ονείρων σου
Κατηγορίες Ηλικιών: 1) κάτω των 10 ετών, 2) 10-12 ετών, 3) 13-15 ετών

Οδηγίες Διαγωνισμού

 • Τα έργα ζωγραφικής θα πρέπει να υποβληθούν με διαστάσεις 270 έως 300 χιλ. Χ 420 έως 450 χιλ. Οι συγκεκριμένες διαστάσεις αντιστοιχούν σε χαρτιά μεγέθους Α3 ή σε μέγεθος εφημερίδας μικρού σχήματος.
 • Τα έργα ζωγραφικής πρέπει να είναι σχεδιασμένα στο χέρι έγχρωμης εικονογράφησης και με φόντο (όχι μόνο το αυτοκίνητο).
 • Επιτρέπεται η χρήση κάθε τύπου χαρτιού και για τη δημιουργία του έργου σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε καλλιτεχνικό μέσο (κάθε είδος μπογιάς όπως νερομπογιά, μαρκαδόροι, κηρομπογιά κ.α.)

Α’ Φάση: Πανελλαδικός Διαγωνισμός

 • Οι 5 πρώτοι νικητές ανά ηλικιακή κατηγορία θα κερδίσουν iPod (iPod classic, iPod nano, iPod shuffle, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των μοντέλων. Το iPod είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Apple Inc. στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.Η Apple δεν συμμετέχει ούτε είναι χορηγός αυτής της προωθητικής ενέργειας).
 • Οι νικητές κατοχυρώνονται να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2011.

Β’ Φάση: Παγκόσμιος Διαγωνισμός

 • Βραβεία – Διακρίσεις : Χρυσό μετάλλιο, Ασημένιο μετάλλιο, Χάλκινο μετάλλιο, Φιναλίστ, Ειδικό βραβείο Κριτικής Επιτροπής
 • Ταξίδι στην Ιαπωνία* για τη συμμετοχή στην τελετή απονομής βραβείων, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2011.
  (*Στο ταξίδι συμμετέχουν οι νικητές των τριών βραβείων (χρυσό, ασημένιο χάλκινο) με τη συνοδεία γονέα/ νόμιμου κηδεμόνα).

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

 • Πανελλήνιος Διαγωνισμός: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το Φεβρουάριο του 2011.
 • Παγκόσμιος Διαγωνισμός: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2011.

Με τους νικητές θα επικοινωνήσει η υπεύθυνη του γραφείου διοίκησης του Διαγωνισμού Ζωγραφικής Toyota Dream Car.

 

πληροφορίες και έντυπα συμμετοχής εδώ

 

πηγή: http://www.toyota.gr