Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 12:13

Το νέο βιβλίο φαντασίας της Γεωργίας Ταουσιάνη

Written by
647
Το νέο βιβλίο φαντασίας της Γεωργίας Ταουσιάνη

Το νέο βιβλίο φαντασίας της Γεωργίας Ταουσιάνη 

Η συγγραφέας που κατάφερε στην ηλικία των 20 ετών να γράψει το  πρώτο της μυθιστόρημα και να φτιάξει την δική της επιχείρηση.

Η συγγραφέας Γεωργία Ταουσιάνη, μέσα από την ψηφιακή της επιχείρηση Tales & Whispers, κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα φαντασίας με τίτλο «Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών». Ένα μυθιστόρημα που απευθύνεται στο νεανικό κοινό με πρωταγωνίστρια μια νεαρή κοπέλα που, δίχως να το γνωρίζει, γίνεται το κλειδί απέναντι σε μια σκοτεινή απειλή. Μια μάχη ανάμεσα σε φως και σκοτάδι ξεσπάει και καθορίζει το μέλλον πολλών ψυχών. Μια ιστορία που δεν είναι σίγουρα βγαλμένη από τα παραμύθια…

Λίγα λόγια για την ψηφιακή της επιχείρηση: «Η Tales & Whispers ξεκίνησε με την μορφή μιας απλής σελίδας στο Facebook, όπου εκεί αναρτούσα αυτοτελείς ιστορίες, για να γνωρίσει το αναγνωστικό κοινό την δουλειά μου. Μια από τις ιστορίες μου είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό που αυτό έγινε η αφορμή, για να την μετατρέψω στο πρώτο μου βιβλίο. Πλέον, η Tales & Whispers έχει μετατραπεί σε μια ψηφιακή επιχείρηση, μέσα από την οποία εκτός από το βιβλίο μου προσφέρω και δωρεάν ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας», αναφέρει η συγγραφέας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 6957463637

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα επιχείρησης: www.talesandwhispers.com

Read 647 times

Latest from Super User