Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 16:48

«Ένα μήνυμα ψηλά» της Μαρίας Παπαδοπούλου από τις Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Written by
473
«Ένα μήνυμα ψηλά» της Μαρίας Παπαδοπούλου από τις Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ

«Ένα μήνυμα ψηλά» της Μαρίας Παπαδοπούλου από τις Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ ένα νέο βιβλίο για παιδιά, με τίτλο «Ένα μήνυμα ψηλά» από τη συγγραφέα Μαρία Παπαδούλου. Σύντομο και ευανάγνωστο, με πλούσια εικονογράφηση από την Κάριν Μούσερ-Σπάσου, το βιβλίο διηγείται τις περιπέτειες μιας παρέας παιδιών στην προσπάθειά τους να πετάξουν τον χαρταετό τους, την Καθαρά Δευτέρα. Μέσα από την αφήγηση της ιστορίας, οι μικροί φίλοι της λογοτεχνίας έρχονται σε επαφή με μηνύματα σχετικά με τη φιλία, την δημιουργικότητα και τη συνεργασία.

«Ο πράσινος λόφος έχει πλημμυρίσει από οικογένειες και παρέες και πολλούς πολλούς χάρτινους αετούς, που ετοιμάζονται για το ταξίδι τους. Σε λίγο ο ουρανός γεμίζει από χρωματιστά πουλιά με πρωτότυπα σχήματα και σχέδια. Παιδιά και μεγάλοι προσπαθούν να πετάξουν τον δικό τους χαρταετό πιο ψηλά από τους άλλους. Φωνές, επιφωνήματα, χειροκροτήματα για κάθε χαρταετό που καταφέρνει να ξεκινήσει το ουράνιο ταξίδι του».

Βιογραφικό:

Το «Ένα μήνυμα ψηλά» αποτελεί την πρώτη συγγραφική προσπάθεια της Μαρίας Παπαδοπούλου. Εργαζόμενη και μητέρα τριών παιδιών, κάτοικος Θεσσαλονίκης, η Μαρία Παπαδοπούλου αποτυπώνει στο πρώτο της βιβλίο την αγάπη της για την παιδική λογοτεχνία, και τις ιστορίες που μας μεγαλώνουν.

 

 

 

 

 

 

Read 473 times

Latest from apostaktirio team