Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 09:02

‘’Το Πεπρωμένο της Αγάπης’’ της Μαριλίτας Χατζημποντόζη από τις εκδόσεις Πηγή

Written by
427
‘’Το Πεπρωμένο της Αγάπης’’ της Μαριλίτας Χατζημποντόζη από τις εκδόσεις Πηγή

‘’Το Πεπρωμένο της Αγάπης’’ της Μαριλίτας Χατζημποντόζη από τις εκδόσεις Πηγή

Αμερική, 1980

Όταν η Αγάπη άφησε πίσω της την πατρίδα για τη Νέα Υόρκη, λαχταρούσε από τα βάθη της καρδιάς της το όνειρο του αυθεντικού έρωτα – και τον βρήκε στο πρόσωπο ενός νεαρού γιατρού. Τον γάμο τους όμως, γρήγορα θα καλύψει ένα φρικτό μυστικό και η Αγάπη θα πρέπει να αποφασίσει για την επόμενη της κίνηση.

Αυστραλία, 1960

Ο Δημήτρης φτάνει από τη Σύμη φτωχός μα και αποφασισμένος να μη σκύψει το κεφάλι. Προσφέρει το κορμί του σε γυναίκες της υψηλής κοινωνίας και σύντομα θα κατακτήσει τα πλούτη που τόσο ήθελε, αλλά όχι και την αληθινή αγάπη. Η ζωή όμως είναι γεμάτη εκπλήξεις και σύντομα τα δεδομένα θα πάρουν μια περίεργη τροπή.

Ελλάδα, Στις μέρες μας

Η Ερατώ ταξιδεύει στα Κύθηρα και ο δρόμος τη βγάζει κοντά στη μοναχή Ανατολή όπου δίπλα της, και για πρώτη φορά, θα νιώσει τη γαλήνη που τόσο ποθούσε. Το να συγχωρείς όμως δεν είναι εύκολο…

Ένα βιβλίο για την αγάπη.
Για όσους ζουν για την αγάπη.
Για όσους προσδοκούν την αγάπη.
 

Ένα μυθιστόρημα για όσους θέλουν να αγαπούν και να αγαπιούνται όπως τους αξίζει.

H Μαριλίτα Χατζημποντόζη κατάγεται από την Κέρκυρα και ζει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και κάτοχος διπλώματος Δραματικής Τέχνης του Υπουργείου Πολιτισμού. Μετεκπαιδεύτηκε στο Piccolo Teatro di Milano. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση και είναι μητέρα δύο αγοριών, του Νικόλα και του Πάρη.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το προσωπικό της ιστολόγιο: www.marilita.gr.

 

 

 

Read 427 times

Latest from apostaktirio team