Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 20:29

"Η σκιά του πατέρα", μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Άγγελου Χαριάτη

Written by
524
"Η σκιά του πατέρα", μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Άγγελου Χαριάτη

Η σκιά του πατέρα, Άγγελος Χαριάτης 

Eπιμέλεια-Διόρθωση: Πένυ Χριστοπούλου, εκδ. 24γράμματα 

σε όλα τα βιβλιοπωλεία και

online https://24grammata.com/product/69030/

Μπορείτε, ακόμα, να τα παραγγείλετε και τηλεφωνικά 210 612 70 74,

αντικαταβολή, κούριερ, παράδοση την επόμενη εργάσιμη

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

Για την ΑΤΤΙΚΗ (πλην απομακρυσμένων περιοχών αποστέλλεται αυθημερόν με δικό μας διανομέα ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Από το οπισθόφυλλο 

Ο κεντρικός ήρωας, Υάκινθος Πορδαφήκας, πλησιάζοντας τα πενήντα, έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως το παρελθόν δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα επίπλαστο παρόν. Χωρίς οικογένεια, χωρίς φίλους, χωρίς σύντροφο, δέχεται με στωικότητα το ευεπίφορο της ύπαρξης. Η απουσία του πατέρα ρίχνει βαριά τη σκιά της, και η μονοτονία είναι σφιχτά δεμένη στο άρμα της καθημερινότητάς του, με τις μέρες να γλιστράνε μέσα από τα χέρια του, καθώς περιδιαβαίνει τους δρόμους της πόλης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση με το πεπρωμένο του, όμως, έχει ήδη ξεκινήσει, εν αγνοία του. Οι επιστολές χωρίς γραμματόσημο που φτάνουν στο κατώφλι της κατοικίας του, τον προσκαλούν και κυρίως τον προκαλούν να βουτήξει στη θάλασσα του παρελθόντος, της μνήμης και της λήθης και να αναδυθεί σχεδόν καθαγιασμένος, έτοιμος να λάβει απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Άνθρωποι κοντινοί αλλά άγνωστοι καλούνται να τον βοηθήσουν, με τις μαρτυρίες τους, να συμπληρώσει τα χαμένα στο βάθος του χρόνου κομμάτια του παζλ, μέσα από ανοίκεια, κι όμως βαθιά προσωπικά, μονοπάτια. Δίνοντάς του το δικαίωμα και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να επανεφεύρει κατά μια έννοια τον εαυτό του και να λύσει τον γρίφο της απουσίας του πατέρα.

Ιστορικά πρόσωπα, μοιραίες συναντήσεις και ένας παράξενος θάνατος δίνουν το γενικό πρόσταγμα της αναζήτησης στιγμών, εποχών και σχέσεων. Νικητές και ηττημένοι στέκονται στην ίδια αρένα ζητώντας μια ιδιότυπη εξιλέωση.

Ο συγγραφέας 

Γεννήθηκε στην Καλλιθέα Αττικής το 1975 και μεγάλωσε στις γειτονιές του  Πειραιά. Έχουν εκδοθεί 10  βιβλία του και έχει συμμετάσχει σε 5 συλλογικούς  τόμους. Από τις εκδόσεις  24 γράμματα κυκλοφορεί

το αστυνομικό μυθιστόρημα Ο κύριος Χι (Απρίλιος  2021). Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με τον συγγραφέα στο  www.chariatis.gr 

ΣΕΙΡΑ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ (αρ. σειράς 351)

Τίτλος: Η σκιά του πατέρα

Συγγραφέας: Άγγελος Χαριάτης

Eπιμέλεια-Διόρθωση: Πένυ Χριστοπούλου

Τόπος και Χρονολογία έκδοσης: Αθήνα, Ιούλιος 2022

Σελίδες: 320 

ISBN: 978-612-2014-462 

Εκδόσεις: 24γράμματα/Γεώργιος Δαμιανός

Διεύθυνση / Κεντρική Διάθεση:

Λεωφόρος Πεντέλης 77, Χαλάνδρι 152 34

Τηλ.: +30 210 612 70 74

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2022 24γράμματα 

 

 

 

Read 524 times

Latest from Super User