Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 21:13

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ / Νέα κυκλοφορία: ‘’Μυστικά στην άνυδρη γη’’, Φλώρα Τζελέπη

Rate this item
(0 votes)
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ / Νέα κυκλοφορία: ‘’Μυστικά στην άνυδρη γη’’, Φλώρα Τζελέπη

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ / Νέα κυκλοφορία: ''Μυστικά στην άνυδρη γη'', Φλώρα Τζελέπη

''Μυστικά στην άνυδρη γη''
Μυθιστόρημα
Συγγραφέας: Φλώρα Τζελέπη
Εκδόσεις Αποστακτήριο
Σελίδες: 214
ISBN: 978-618-5625-06-1
Έτος Έκδοσης: 2021
Τιμή: 12 ευρώ
 

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε…

Μάνη… Κρυμμένα μυστικά… Ανθρώπινες ψυχές στη δίνη του χρόνου… Δυο αδέρφια έρχονται αντιμέτωπα με αλήθειες που πονάνε και που τους σημάδεψαν τη ζωή. Διότι η αδηφάγα μοίρα, που πάντα κάνει κύκλους με έναν παράδοξο τρόπο, αναγκάζει τους ήρωες αυτής της τραγικής ιστορίας να επιστρέψουν στις ρίζες τους για να ερμηνεύσουν το σκοτεινό παρελθόν τους. Ανεκπλήρωτοι έρωτες, βεντέτες, ανηλεή ήθη κι έθιμα, απαρχαιωμένες αντιλήψεις, ζωές στιγματισμένες. Και τέλος… ο θάνατος, ο οποίος παραμονεύει σαν σκιά πίσω από τους πρωταγωνιστές και κάνει τους δικούς του λογαριασμούς.

Το μυθιστόρημα «Μυστικά στην άνυδρη γη» προσεγγίζει διαχρονικά και επίκαιρα θέματα που πάντοτε απασχολούσαν τον άνθρωπο. Ένα παλιό τετράδιο θα γίνει η αφορμή για την αναζήτηση της αλήθειας αλλά και για την έλευση της πολυπόθητης λύτρωσης. Τραγικές ιστορίες και μεγάλα διλήμματα των ανθρώπων μιας αμείλικτης και οπισθοδρομικής επαρχίας των προηγούμενων δεκαετιών. Μιας σκληρής γης που αποφάσισε πως “άνυδρες” θα πρέπει να μείνουν και οι ψυχές που την περιβάλλουν. Είχαν άραγε οι ήρωες τη δύναμη ν’ αντισταθούν και να ορίσουν τη δική τους πορεία ή οι υπάρξεις τους αλέστηκαν στις πέτρες του παραλογισμού; Η δύναμη της συγχώρεσης θα υπερισχύσει ενάντια στην πικρία και την εχθρότητα; Με οδηγό τις κιτρινισμένες σελίδες ενός τετραδίου και με την αύρα της αφρισμένης θάλασσας στο νου, θ’ ανακαλύψουμε όσα η λήθη για χρόνια σκέπασε με το πέπλο της σκόνης της…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα…

Η Φλώρα Τζελέπη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά, μια πόλη τριγυρισμένη από τη θάλασσα που λατρεύει. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία, Marketing και Δημόσιες Σχέσεις. Μιλάει τρεις γλώσσες, αγαπάει την ιστορία, τη λογοτεχνία και τη ζωγραφική. Είχε μια καταξιωμένη καριέρα και διακρίσεις σε μεγάλη  Πολυεθνική Εταιρεία και υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων. Ήταν ιδρυτικό στέλεχος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής Πόρτο – Χελίου και αρθρογράφος του περιοδικού «Πολιτιστική Πράξη», ενώ παλαιότερα διετέλεσε υπεύθυνη Θεμάτων Πολιτιστικής Ιστορίας της Νεότερης Ελλάδας, των Εκδόσεων ΜΠΙΡΗΣ. 

Είναι παντρεμένη με τον μαθηματικό και συγγραφέα Αντώνη Τζελέπη που χάρη στην κοινή τους αγάπη για τα ταξίδια έχουν αποκομίσει σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες από τις πιο μακρινές χώρες του πλανήτη. Έχουν δύο παιδιά, τη Μαριλίνα, διακεκριμένη Πιανίστα και Καθηγήτρια Μουσικής, και τον Δημήτρη, επιτυχημένο Χρηματοοικονομικό και Ασφαλιστικό Σύμβουλο.

Ζητήστε το από κάθε βιβλιοπωλείο!

Σελίδα του βιβλίου:

https://www.apostaktirio-books.gr/product/μυστικά-στην-άνυδρη-γη/

 

 

Read 11252 times Last modified on Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 16:23